Timmerbedrijf Bleeker 2013

Westerbuurt 8

1606 AL Venhuizen

Mob: 06-51085712

Bij veel van onze verbouw- en renovatieprojecten maakte het plaatsen van een nieuw rookgaskanaal voor een openhaard of houtkachel deel uit van de werkzaamheden. Om bouwkundige redenen wordt hierbij meestal voor een schoorsteen uit dubbelwandige RVS-elementen gekozen.

Inpandig kunnen de elementen vaak keurig worden weggewerkt, maar op het dak komt uiteindelijk toch die industriële pijp naar buiten.
Zeker bij een woning met een klassieke bouwstijl oogt dat niet fraai, maar een gemetselde schoorsteen is uit bouwkundig oogpunt doorgaans geen optie.

Op zoek naar een oplossing om toch die mooie ─niet van een echt gemetselde te onderscheiden─ schoorsteen te kunnen plaatsen, hebben wij de MEEKRO LICHTGEWICHT MAATWERK SCHOORSTEEN gevonden.

Dit prefab schoorsteensysteem vormt een werkelijk schitterend alternatief voor de gemetselde schoorsteen. Het systeem bestaat uit een lichtgewicht aluminium constructie, die kan worden afgewerkt met naar keus:

Hierdoor kan het uiterlijk van de schoorsteen volledig worden afgestemd op de bestaande bouwstijl en door het geringe gewicht kan de schoorsteen zonder bouwkundige aanpassingen geplaatst worden.

Lichtgewicht prefab schoorstenen

Timmerbedrijf Bleeker is exclusief dealer van MeeKro Schoorsteen Systemen voor de provincie Noord-Holland

Folder (PDF) Technische informatie